Welkom op de officiële website Belgische Politie Sportbond

Beste sportvrienden

Ik heet jullie van harte welkom op de officiële website van de Belgische Politiesportbond (BPSB). Hier vind je informatie en berichtgeving over ons ruim aanbod van sporten waar alle medewerkers van de Geïntegreerde Politie aan kunnen deelnemen.

De BPSB organiseert immers heel wat recreatieve en competitieve sportevenementen over het hele land. Zo kan je individueel of in team aan je conditie werken of deelnemen aan de officiële politiekampioenschappen. Dat bevordert niet alleen je lichamelijke en geestelijke fitheid, het versterkt ook de teamspirit en zorgt ervoor dat je collega’s en andere sportievelingen leert kennen. Zo versterkt de BPSB ook de weerbaarheid van de politie en haar medewerkers.

Lid worden van de BPSB is eenvoudig en aantrekkelijk omdat wij een sportverzekering met zeer interessante voorwaarden aanbieden.

Via de BPSB kan je ook geselecteerd worden voor de officiële Europese politiekampioenschappen die ingericht worden door de Europese Politiesportbond (USPE) of deelnemen aan andere internationale sportontmoetingen.

Namens onze clubs, vrijwilligers en bestuursleden hoop ik jullie spoedig te mogen ontmoeten op één van onze sportevenementen!

Met sportieve groeten,
Luc Smeyers
Voorzitter